اعلام نحوه پرداخت هزینه کنفرانس
04 بهمن 1402

پرداخت هزینه های چاپ مقاله در کنفرانس از طریق سایت خدمات الکترونیک دانشگاه صنعتی اراک ممکن شد. جهت واریز وجه مطابق تصویر، مراحل زیر را طی کنید.

مراحل پرداخت هزینه کنفرانس:

- وارد سایت erp.arakut.ac.ir شوید.

1- در صفحه باز شده پرداخت های متفراقه را انتخاب کنید.

2- در پنجره باز شده موضوع پرداخت را چهارمین کنفرانس ملی داده کاوی در علوم زمین انتخاب کنید.

3- متناسب با نوع مقاله ارسالی و وضعیت ارسال کنندگان، در بخش آیتم پرداخت مورد مناسب خود را انتخاب فرمایید.

4- سایر اطلاعات مورد نظر را پر کنید.

5- تیک مربوط به قبول عواقب پرداخت اشتباه را بزنید تا دکمه پرداخت نمایش داده شود.

6- گزینه پرداخت را انتخاب کنید تا صفحه اینترنتی پرداخت بانکی نمایش داده شود. اطلاعات کارت بانکی خود را وارد کرده و پرداخت را نهایی کنید.

7- بعد از اتمام فرآیند پرداخت، فیش واریزی را به ایمیل کنفرانس datamining@arakut.ac.ir ارسال فرمایید.

توجه: در صورت پرداخت هزینه کنفرانس به صورت دانشجویی، تصویر کارت دانشجویی را به همراه فیش واریز (در قالب یک عکس واحد) ارسال فرمایید.

در صورت مشکل در پرداخت با شماره 08633400761 تماس بگیرید.